ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: "Ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Έμπολι
Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Έμπολι © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Στο κενό φαίνεται πως έπεσαν οι διαπραγματεύσεις της Γιουβέντους με τον Πάουλο Ντιμπάλα για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς η προσφορά των "μπιανκονέρι" δεν ικανοποιεί τον Αργεντινό επιθετικό.

Η παραμονή του Πάουλο Ντιμπάλα στο Τορίνο, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στη Γιουβέντους, η οποία επιθυμεί να κλείσει άμεσα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν είναι ιδιαίτερα καλές για τη Γηραιά Κυρία, καθώς δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, το Calciomercato αναφέρει ότι η πρόταση της Γιουβέντους δεν ικανοποιεί στο οικονομικό κομμάτι τον 27χρονο, ο οποίος περιμένει μία βελτιωμένη προσφορά από τους "μπιανκονέρι" για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Από την πλευρά του ο Ντιμπάλα είναι θετικός στο να ανανεώσει με τη Βέκια Σινιόρα και να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρονάλντο, ωστόσο οι δύο πλευρές θα πρέπει να τα βρουν πρώτα για τις απολαβές του Αργεντινού. Αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, καθώς υπάρχει οικονομική απόκλιση συγκριτικά με τα "θέλω' του παίκτη, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν στο κενό.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ