ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους - Νάπολι: Οριστικό, δεν έγινε το ντέρμπι

Το Allianz Stadium της Γιουβέντους. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP)
Το Allianz Stadium της Γιουβέντους. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP) AP

Η Νάπολι δεν βρέθηκε στο Τορίνο για το παιχνίδι με την Γιουβέντους εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού και κάπως έτσι το παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι δεν πραγματοποιήθηκε πότε. Οι παρτενοπέι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Τορίνο, καθώς διαγνώστηκαν θετικοί οι Ζιελίνσκι και Ελμάς αλλά και συνεργάτης της ομάδας, με τις ιατρικές αρχές της Καμπανίας να φέρονται να βάζουν μπλόκο στην πτήση.

Η Serie A δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της Νάπολι για αναβολή του παιχνιδιού, ενημερώνοντας ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. Την ίδια ώρα Υγείας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Σπεράντσα τόνισε πως το παιχνίδι θα αναβληθεί.

Η αποστολή της Γιουβέντους έφτασε κανονικά στο Allianz Stadium, ενώ οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν και την ενδεκάδα τους για το παιχνίδι. Οι διαιτητές του παιχνιδιού έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής.

Ο Μπονούτσι έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο, ενώ ακολούθησαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι στο Sky Sport Ιταλίας.

"Είμαι εδώ γιατί είναι το σωστό. Τα πρωτόκολλα είναι ξεκάθαρα σε αυτές τις περιπτώσεις, για δύο κρούσματα κορονοϊού σε μία ομάδα. Το πρωτόκολλο διαμορφώθηκε από την κυβέρνηση και το Υπουργείο. Η σκέψη μας παραμένει με την δημόσια υγεία, αλλά το πρωτόκολλο υπάρχει για να συνεχίσουμε το επάγγελμά μας " ανέφερε ο Ανιέλι.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους συμπλήρωσε: "Οι αθλητικοί κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αυτοί που δεν εμφανίζονται θα έχουν και τιμωρία. Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει αύριο".

Η Νάπολι εκτός από την ήττα με 3-0 στα χαρτιά, κινδυνεύει με επιπρόσθετη τιμωρία από την Serie A, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ