SERIE A

Υπουργός Υγείας Ιταλίας: "Φαίνεται πως θα αναβληθεί το Γιουβέντους - Νάπολι"

Ο Ρονάλντο μαρκάρεται από παίκτες της Νάπολι
Ο Ρονάλντο μαρκάρεται από παίκτες της Νάπολι AP IMAGES

Ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Σπεράντσα ερωτήθηκε για την αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι, τονίζοντας πως δεν θα διεξαχθεί με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Το κυριακάτικο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Νάπολι οδεύει προς αναβολή, με δύο παίκτες και έναν συνεργάτη των παρτενοπέι να βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό και οι ιατρικές αρχές της Νάπολης να απαγορεύουν στην ομάδα να ταξιδέψει στο Τορίνο.

Μπορεί το πρωί της Κυριακής (04/10) η Λίγκα να ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Σπεράντσα τόνισε πως το πιθανότερο είναι πως δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού το σημαντικότερο είναι η υγεία κι όχι το ποδόσφαιρο.

"Φαίνεται πως έχει αποφασιστεί ήδη να αναβληθεί η αναμέτρηση. Γνωρίζω πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον γύρω από το ποδόσφαιρο και πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι σε πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, αυτή την στιγμή, το σημαντικό είναι άλλο: τα νοσοκομεία, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και τα σχολεία", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σπεράντσα.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ