ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους μεταγραφές: Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μίλικ, απομένει το "ΟΚ" του Αλέγκρι

Ο Αρκάντιους Μίλικ
Ο Αρκάντιους Μίλικ @ 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για τον μονοετή δανεισμό του Αρκάντιους Μίλικ και το μόνο που απομένει είναι να ανάψει το "πράσινο φως" ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Η Γιουβέντους ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στη γραμμή κρούσης της και έχει καταλήξει σε δύο επιλογές. Τον Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα και τον Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Τορινέζοι έδωσαν τα χέρια με τους "φωκαείς" για τον μονοετή δανεισμό του Πολωνού επιθετικού. Οι μπιανκονέρι συμφώνησαν να δώσουν για τον δανεισμό του δύο εκατομμύρια ευρώ (συν την κάλυψη των ετήσιων αποδοχών του), ενώ η οψιόν αγοράς είναι στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον ποδοσφαιριστή που θέλει να έχει στη διάθεσή του. Ο Ιταλός τεχνικός αφότου αποφασίσει το προφίλ που ταιριάζει καλύτερα στο υπάρχον δυναμικό της Γιουβέντους, τότε θα προχωρήσουν σε μια εκ των δύο μεταγραφών.

Την περσινή σεζόν ο Μίλικ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 20 γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Φέτος είχε δύο συμμετοχές στη Ligue 1 με τη Μαρσέιγ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ