CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Μάλμε 1-0: Νίκη και πρώτη θέση στο τέλος

Ο Μόις Κιν της Γιουβέντους πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάλμε για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μόις Κιν της Γιουβέντους πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάλμε για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Μόις Κιν έδωσε στη Γιουβέντους τη νίκη επί της Μάλμε και το "τρίποντο" έστειλε τους Ιταλούς στην κορυφή του 8ου ομίλου του Champions League, αφού η Τσέλσι ισοφαρίστηκε στο 90+4'.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Μάλμε στο Τορίνο και τελικά πήρε την πρωτιά του 8ου ομίλου του Champions League, χάρη στην γκέλα της Τσέλσι στις καθυστερήσεις του αγώνα με Ζενίτ.

Οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, έχασαν ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και τελικά βρήκαν το γκολ με κεφαλιά του Μόις Κιν έπειτα από υπέροχη σέντρα με το εξωτερικό του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, παρότι παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς. Οι Σουηδοί προσπάθησαν κυρίως στην κόντρα να απειλήσουν την εστία του Ματία Περίν, όμως δεν βρήκαν πολλές τέτοιες στιγμές.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έγιναν ακόμα πιο επιθετική, με τον Κιν να προσπαθεί να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά να είναι άστοχος και να μην τα καταφέρνει. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, όμως στα τελευταία λεπτά άλλαξαν τα δεδομένα, αφού η Τσέλσι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στην Αγία Πετρούπολη και έστειλε τους Ιταλούς στην κορυφή.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Ντε Βιντέρ (71' Ντε Σίλιο), Αρτούρ, Μπερναρντέσκι (82' Κουαδράδο), Μπεντανκούρ (90+1' Μιρέτι), Ραμπιό, Σάντρο, Ντιμπάλα (46' Μοράτα), Κιν (90' Ντα Γκράκα)

ΜΑΛΜΕ: Ντιαβαρά, Μοϊσάντερ, Αχμέντχοτζιτς, Νίλσεν, Όλσον, Μπέργκετ, Κρίστιανσεν, Ίνοσεντ (89' Νάλιτς), Ράκιπ (30' Πένια), Μπιρμάντσεβιτς, Τσόλακ (78' Αμπουμπακαρί)

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου του Champions League

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ