SERIE A

Λάτσιο - Γιουβέντους 1-1: Με buzzer-beater του Καϊσέδο έμειναν όρθιοι οι γηπεδούχοι

Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν το γκολ του Καϊσέδο απέναντι στην Γιουβέντους στο Ολίμπικο για την 7η αγωνιστική της Serie A.
Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν το γκολ του Καϊσέδο απέναντι στην Γιουβέντους AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Λάτσιο και η Γιουβέντους έμειναν ισόπαλες 1-1 με τον Καϊσέδο να σκοράρει στο 90+5' και να απαντάει στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 15ο λεπτό.

Δραματικό ήταν το φινάλε στο ντέρμπι ανάμεσα στην Λάτσιο και την Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι αν και ήταν πίσω στο σκορ από το 15', με γκολ - buzzer-beater του Καϊσέδο στο 90+5' κατάφεραν να κάνουν το 1-1 και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι μπιανκονέρι δεν κατόρθωσαν να "κλειδώσουν" το προβάδισμα που είχαν γυρνώντας πίσω στο δεύτερο μέρος, κάτι που πλήρωσαν στο τέλος.

Κάπως έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 13 πόντους και την 3η θέση της Serie A, ενώ στην 9η με 11 πόντους βρίσκεται η Λάτσιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, ενώ η Γιουβέντους ήταν εκείνη που πήρε τα ηνία του αγώνα στο 15ο λεπτό. Ο Κουαδράδο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πορτογάλος σταρ άπλωσε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στα αμέσως επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν χάνοντας ευκαιρίες, με τον Μουρίκι να μην μπορεί να σκοράρει στο 21ο λεπτό. Ωστόσο, οι αργές επιστροφές της Λάτσιο έκαναν επικίνδυνους τους μπιανκονέρι στην κόντρα με τον Ρονάλντο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Στο 37' δοκίμασε ένα άστοχο σουτ, ενώ στο 43' σημάδευσε το δοκάρι του Ρέινα ο Πορτογάλος σταρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Στσέζνι. Οι παίκτες της Γιουβέντους αμύνονταν σωστά και προσπαθούσαν να τρέξουν στην κόντρα, με λιγότερη ωστόσο συχνότητα σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Σημαντική ευκαιρία για τους λατσιάλι καταγράφηκε στο 49ο λεπτό με ένα σουτ του Μάρουσιτς από τα πλάγια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν με γεμίσματα, όμως λύσεις δεν έβρισκαν, ενώ στο 81ο λεπτό είχαν ευκαιρία με κεφαλιά του Μάρουσιτς. Τελικά, η λύτρωση ήρθε στο 90+5'. Ο Καϊσέδο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπειτα από πάσα του Κορέα, γύρισε και νίκησε τον Στσέζνι για το 1-1.

Λάτσιο: Ρέινα, Ατσέρμπι, Ράντου (54' Χουντ), Φελίπε, Μάρουσιτς, Κατάλντι (77' Ακπρό), Αλμπέρτο (77' Περέιρα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φαρές (54΄Λατσάρι), Μουρίκι (54' Καϊσέδο), Κορέα

Γιουβέντους: Στσέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Φραμπίτα, Ραμπιό, Μπέντανκουρ, Κουλουσέβσκι (77' ΜακΚένι), Μοράτα (89' Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο (76' Ντιμπάλα)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Σασουόλο - Ουντινέζε 0-0

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Κάλιαρι - Σαμπντόρια 2-0 (48' πεν. Πέδρο, 69' Ναντέζ)

Μπενεβέντο - Σπέτσια 0-3 (29' Πομπέγκα, 65' 70' Ενζολά)

Πάρμα - Φιορεντίνα 0-0

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Λάτσιο - Γιουβέντους 1-1 (90+5' Καϊσέδο / 15' Ρονάλντο)

Τζένοα - Ρόμα (16:00)

Αταλάντα - Ίντερ

Τορίνο - Κροτόνε

Μπολόνια - Νάπολι (19:00)

Μίλαν - Βερόνα (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ