SERIE A

Σασουόλο - Ουντινέζε 0-0: Έχασαν την ευκαιρία για κορυφή οι γηπεδούχοι

O Μανουέλ Λοκατέλι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Σασουόλο κόντρα στην Νάπολι για την Serie A
O Μανουέλ Λοκατέλι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Σασουόλο κόντρα στην Νάπολι για την Serie A ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Η Σασουόλο δεν κατάφερε να κερδίσει την Ουντινέζε στην έδρα της με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ιταλία με την Σασουόλο να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πρόσθεσαν έναν ακόμη σημαντικό πόντο στη μάχη που δίνουν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο 45λεπτο με το 0-0 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή της αναμέτρησης.

Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κυριακόπουλος, ο οποίος να σημειώσουμε πως τη Δευτέρα (9/11) θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια του Nations League.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Αγιάν, Μαρλόν, Φεράρι, Μπεραρντί, Λοκατέλι, Λόπες, Ροτζέριο, Τραορέ (46' Μουλντούρ), Μπόγκα (64' Ντεφιρέλ), Καπούτο (77' Ρασπαντόρι).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Λάρσεν, Μπεκάο, Νούτιντσικ, Σαμίρ, Ζέγκελαρ, Ντε Πολ, Αρσλάν, Περέιρα, Πουσάτο (65' Ντεουλοφέου), Οκακά (85' Λασανά).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Σασουόλο - Ουντινέζε 0-0

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

16:00 Κάλιαρι - Σαμπντόρια

19:00 Μπενεβέντο - Σπέτσια

21:45 Πάρμα - Φιορεντίνα

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

13:30 Λάτσιο - Γιουβέντους

16:00 Τζένοα - Ρόμα

16:00 Αταλάντα - Ίντερ

16:00 Τορίνο - Κροτόνε

19:00 Μπολόνια - Νάπολι

21:45 Μίλαν - Βερόνα

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ