ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ που καταγράφει την πορεία της το 2020-21

Ο Αντρέα Πίρλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ματς της Γιουβέντους κόντρα στην Λάτσιο στην Serie A | 8 Νοεμβρίου 2020
Ο Αντρέα Πίρλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ματς της Γιουβέντους κόντρα στην Λάτσιο στην Serie A | 8 Νοεμβρίου 2020 @2020 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το τρέιλερ της νέας μίνι σειράς που παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της πορείας της μέσα στην περασμένη αγωνιστική σεζόν έδωσε στη δημοσιότητα η Γιουβέντους, με εικόνες του αγριεμένου Αντρέα Πίρλο στα αποδυτήρια να ξεχωρίζουν.

Η σεζόν 2020-21 δεν πήγε στην Γιουβέντους όπως θα ήθελε, καθώς μετά από εννέα χρόνια απόλυτης κυριαρχίας εντός συνόρων με εννέα διαδοχικά σκουντέτι, αναγκάστηκε να αφήσει τα σκήπτρα και να τα παραδώσει στην Ίντερ.

Ωστόσο, οι φίλοι της βέκια σινιόρα θα έχουν την ευκαιρία δουν την πορεία των μπιανκονέρι "από μέσα", από τη στιγμή που θα ανέβει πολύ σύντομα στην πλατφόρμα της Amazon μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ για την Γιουβέντους με τίτλο "All or Nothing".

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για πρώτη φορά τον Νοέμβριο, με τους μπιανκονέρι να φροντίζουν να προϊδεάζουν το κοινό τους δίνοντας στη δημοσιότητα το trailer του ντοκιμαντέρ, όπου ξεχωρίζει μία σκηνή με τον αγριεμένο Αντρέα Πίρλο να φωνάζει στους παίκτες του στα αποδυτήρια για το γεγονός πως δεν μπορούν να κερδίσουν ένα τάκλιν σε κρίσιμο για αυτούς ματς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ