ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: "Κλειδώνει" η επιστροφή του Πογκμπά στο Τορίνο μετά από έξι χρόνια

Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2015 JON SUPER / AP IMAGES

Ειλημμένη θεωρείται η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους, με τον ατζέντη του Γάλλου διεθνή να αναμένεται να συναντηθεί την Παρασκευή (24/6) με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Τορίνο με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία μεταγραφή που στοίχισε στους κόκκινους διαβόλους 105 εκατ. ευρώ, η ώρα της επιστροφής για τον Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους έχει φτάσει.

Στην Ιταλία θεωρούν ειλημμένη τη μεταγραφή του 29χρονου μέσου και σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ατζέντης του αναμένεται να συναντηθεί την Παρασκευή (24/6) με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές. Σύμφωνα με τον Ρομάνο, ο Πογκμπά ήθελε μόνο τη Γιουβέντους, ενώ αναμένεται στην Ιταλία για ιατρικές εξετάσεις στις αρχές Ιουλίου.

Την τετραετία (2012-16) που ο Πογκμπά φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των "μπιανκονέρι" κατέγραψε 177 συμμετοχές, σημειώνοντας 34 γκολ και μοιράζοντας 40 ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε 27 φορές, με απολογισμό ένα τέρμα και εννέα ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ