ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Γουεά, ο εκλεκτός της κυρίας για να μπει στα παπούτσια του Κουαδράδο

Γιουβέντους: Γουεά, ο εκλεκτός της κυρίας για να μπει στα παπούτσια του Κουαδράδο
@2023 JOHN LOCHER/AP IMAGES

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Χουάν Κουαδράδο αλλά έχει βρει ήδη τον παίκτη για να καλύψει το κενό του, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι Τορινέζοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λιλ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τίμοθι Γουεά.

Ο Χουάν Κουαδράδο είπε αντίο μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στην Γιουβέντους, έχοντας κλείσει πλέον τα 35 του χρόνια, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να έχει βγει εδώ και λίγο καιρό στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του και να φαίνεται πως τον βρήκε.

Αυτός είναι ο Τίμοθι Γουεά (γιος του θρυλικού Ζορζ Γουεά) σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, με τα τελευταία ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία της βέκια σινιόρα με την Λιλ στα 12 εκατομμύρια ευρώ και για πρόταση των μπιανκονέρι στον παίκτη για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως ο Γουέα θα είναι ουσιαστικά ο διάδοχος του Κουαδράδο στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής των μπιανκονέρι, σε διάταξη 3-5-, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η έλευση ενός ακόμη παίκτη στο "Juventus Stadium" για να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της ομάδας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ