ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επισημοποίησε την επιθυμία της για αποχώρηση από την European Super League

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπενφίκα
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπενφίκα 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε τις επιστολές σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, για να ενημερώσει για την επιθυμία της να αποχωρήσει από την European Super League, διαψεύδοντας ωστόσο τα σενάρια περί απειλών από την UEFA.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, και αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Γιουβέντους και της επικείμενης αποχώρησής της από το πρότζεκτ της European Super League.

Λίγες ώρες μετά από την αποκάλυψη της ισπανικής ιστοσελίδας "Relevo" πως οι Τορινέζοι άρχισαν όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες για να αποχωρήσουν από τη European Super League, ήρθε η επιβεβαίωση από πλευράς βέκια σινιόρα.

Αυτό το έκανε μέσω ανακοίνωσης το βράδυ της Τρίτης (06/06), με τους διοικούντες τον σύλλογο να επιβεβαιώνουν πως έστειλαν επιστολές σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για να ενημερώσουν για την απόφασή τους αλλά παράλληλα να διαψεύδουν πως δέχτηκαν απειλές από την UEFA για αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ώστε να αναγκαστούν να αποχωρήσουν.

"Αναφορικά με φήμες που εμφανίστηκαν στον σημερινό Τύπο, η Γιουβέντους ενημερώνει ότι έχει διαβιβάσει μια επικοινωνία στους δύο εναπομείναντες συλλόγους οι οποίοι, όπως η Γιουβέντους, δεν έχουν ασκήσει την απόσυρσή τους από το Σχέδιο Super League (Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) προκειμένου να ξεκινήσει μια περίοδος συζήτησης μεταξύ των τριών συλλόγων σχετικά με την πιθανή έξοδο της Γιουβέντους από το Super League Project.

Η εταιρεία θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε -υπαγορευμένη από το νόμο- επικοινωνία μετά την έκβαση των συνομιλιών και αξιολογήσεων σχετικά με τα παραπάνω, διευκρινίζοντας ότι πολλές από τις ανακατασκευασμένες εκδοχές που δημοσιεύθηκαν από τα ΜΜΕ σχετικά με το περιεχόμενο της επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε αναφοράς σε υποτιθέμενες απειλές πιθανών κυρώσεων από την UEFA) δεν είναι αλήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Super League Project, ανατρέξτε στα δελτία τύπου που εκδόθηκαν από την Εταιρεία στις 19 Απριλίου και 21 Απριλίου 2021", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A EUROPEAN SUPER LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ