ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή τον Μίλικ μέχρι το 2026

Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπενφίκα | 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπενφίκα | 14 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με την Μαρσέιγ και μετά από το μονοετή δανεισμό του Αρκάντιους Μίλικ έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή τον Πολωνό διεθνή φορ, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο Αρκάντιους Μίλικ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Μαρσέιγ και στον έναν χρόνο παραμονής του στο Τορίνο εξελίχτηκε σε σημαντικό γρανάζι για την Γιουβέντους του Αλέγκρι, έχοντας να επιδείξει 9 γκολ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί ως προτεραιότητα η παραμονή του και αυτό ακριβώς έγινε, με τους μπιανκονέρι να έρχονται σε συμφωνία με τους Φωκαείς και να ανακοινώνουν την Τετάρτη τη συμφωνία μαζί του μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Η "Γιούβε" έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal, με τους Ιταλούς να συμφωνούν να καταβάλλουν στην Ολιμπίκ 6,3 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις δόσεις και να δίνουν άλλα 1,1 εκατομμύρια ευρώ που συνδέονται με επίτευξη στόχων.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ