ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίου 2022
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν απάντησε στην πρόταση της Γιουβέντους ζητώντας περισσότερο χρόνο και το γεγονός αυτό "έκαψε" την περίπτωσή του, με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει πως οι Τορινέζοι εγκατέλειψαν την περίπτωση του Αργεντινού φορ.

Η Γιουβέντους φλέρταρε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Άνχελ Ντι Μαρία κάνοντας τους περισσότερους να πιστέψουν πως ο Αργεντινός φορ θα φορούσε τελικά τα ασπρόμαυρα μένοντας ελεύθερος από την Παρί, όμως ο γάμος μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί.

Αιτία η σημαντική καθυστέρηση από πλευράς του παίκτη να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και καιρό η βέκια σινιόρα, με την Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει την Πέμπτη (23/6) πως οι άνθρωποι των μπιανκονέρι αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκησή του.

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έφτασε μέχρι τα 7 εκατομμύρια ευρώ, με τον άλλοτε παίκτη των Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί να καθυστερεί ωστόσο να δώσει απάντηση και έτσι να βγαίνει εκτός κάδρου, με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως στο παιχνίδι της απόκτησής του παραμένουν τόσο η Μπαρτσελόνα του Τσάβι όσο και η Ροσάριο Σεντράλ του Κάρλος Τέβες.

Όσον αφορά δε στην Γιουβέντους, τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως θα κινηθεί για άλλον παίκτη για την επίθεσή της, με τα ονόματα των Ζανιόλο (Ρόμα) και Μπεράρντι (Σασουόλο) να βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα της.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ