ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανησυχία στις τάξεις των παικτών για το μέλλον, θέλουν συνάντηση με τους διοικούντες

Οι παίκτες της Γιουβέντους απογοητευμένοι
Οι παίκτες της Γιουβέντους απογοητευμένοι @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους είναι "βαρύ" μετά την καμπάνα που επιβλήθηκε, με κάποιους ποδοσφαιριστές να επιδιώκουν άμεσα συνάντηση με τους νέους διοικούντες.

Οι παίκτες της Γιουβέντους έχουν θορυβηθεί από την "καμπάνα" 15 βαθμών που επιβλήθηκε στους μπιανκονέρι και θέλουν άμεσα συνάντηση με τους νέους διοικούντες την ομάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της corriere della sera.

Ορισμένοι εξ αυτών ανησυχούν για το τι θα γίνει την τρέχουσα αλλά και την επόμενη σεζόν. Ενδεικτικό ήταν το μήνυμα του Άνχελ Ντι Μαρία στο Instagram μετά την ήττα από τη Μόντσα. "Είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Το να βλέπουμε ότι είμαστε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα είναι παράξενο".

Ο νέος πρόεδρος, Τζανλούκα Φερέρο και ο νέος εκτελεστικός διευθυντής, Μαουρίσιο Σκαναβίνο, δεν έχουν την ίδια παρουσία αλλά και την ίδια σύνδεση με τους παίκτες που είχαν οι Αντρέα Ανιέλι και Πάβελ Νέντβεντ και γι' αυτό τον λόγο οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συναντηθούν μαζί τους.

Αυτό που θέλουν να λάβουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι διαβεβαιώσεις για το μέλλον τους (αναφορικά με τα συμβόλαιά τους) ενώ άλλοι θέλουν να μάθουν και τις διεργασίες που θα γίνουν στην ομάδα το προσεχές διάστημα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ