ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γιουνάιτεντ αντί Γουένσντεϊ η αντίπαλος του Ατρομήτου

Γιουνάιτεντ αντί Γουένσντεϊ η αντίπαλος του Ατρομήτου

Την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και όχι τη Γουένσντεϊ, που είχε αρχικά κανονίσει, θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στο τρίτο του φιλικό επί αγγλικού εδάφους. Τη Δευτέρα το "αστέρι" αντιμετωπίζει την Γουίγκαν.

Μια αλλαγή υπήρξε στα φιλικά που είχε κανονίσει ο Ατρόμητος επί αγγλικού εδάφους. Οι Περιστεριώτες είχα συμφωνήσει να αντιμετωπίσουν τις Γουίγκαν, Γουέστ Μπρομ, Μπάρνσλεϊ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ωστόσο τελικά στη θέση της τελευταίας ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την μισητή της συμπολίτισσα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στο γήπεδο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, "Μπράμαλ Λέιν" και θα είναι το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του Ατρομήτου στην Αγγλία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία αγωνίζεται στη Λιγκ 1, σε αντίθεση με την Γουένσντεϊ που παίζει μια κατηγορία πιο πάνω, στην Τσάμπιονσιπ, έχει δώσει προς το παρόν 4 φιλικά όλα εκτός έδρας και ήθελε να αντιμετωπίσει και μια ομάδα εντός.

Ο προπονητής των "λεπίδων" είπε: "Απλά θέλαμε να παίξουμε και μ' έναν αντίπαλο στην έδρα μας, ώστε να νιώσουν οι καινούργιοι παίκτες μας πως είναι να αγωνίζεσαι εδώ και να είναι έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια".

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα μέχρι τώρα φιλικά της παιχνίδια παραμένει αήττητη, μετρώντας 3 νίκες και μια ισοπαλία. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι το 6ο για τους Άγγλους μιας και θα παίξουν στις 20/7 με την Μάνσφιλντ και σίγουρα θα είναι και πιο έτοιμοι αγωνιστικά μιας και οι επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα ξεκινούν στις 2 Αυγούστου.

Τέλος, η κυπελλούχος Αγγλίας Wigan θα είναι η πρώτη αντίπαλος του Ατρόμητου, με το ματς να διεξάγεται τη Δευτέρα 22/7 στις 9.30 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ