ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες ανεξαρτήτως του σκορ"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα με 4-0 τόνισε πως παρά το σκορ, ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ήταν σημαντικό ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι.

Στη συνέχεια τόνισε πως παρά το σκορ του παιχνιδιού ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το καλό ξεκίνημα: "Σίγουρα είναι ένα καλό ξεκίνημα, χαίρομαι που οι φίλαθλοι φεύγουν χαρούμενοι απ' το γήπεδο. Ήταν σημαντικό να έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι".

Για το παιχνίδι και πού κρίθηκε: "Θέλω να είμαι ειλικρινής. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως σκορ. Ο Απόλλωνας ήταν πιεστικός ανεξαρτήτως από εμάς. Το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις, δημιουργήσαμε συνθήκες για να πετύχουμε το γκολ. Είναι καλή ομάδα ο Απόλλων, πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να κάνουμε όσα θέλουμε στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ