ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Το καλύτερο παιχνίδι μας στην Αυστρία"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του φιλικού Λεβερκούζεν - Παναθηναϊκός | 17 Ιουλίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του φιλικού Λεβερκούζεν - Παναθηναϊκός | 17 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του φιλικού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λεβερκούζεν δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των πράσινων κόντρα στους Γερμανούς και εν γένει στο σύνολο της προετοιμασίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Λεβερκούζεν και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Γερμανούς καθώς δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

"Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι η Λεβερκούζεν είναι μια εξαιρετική ομάδα, πολύ δυνατό παιχνίδι. Όσο για εμάς θα έλεγα ότι ίσως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στην Αυστρία πάντα σε σχέση και με τον αντίπαλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αρκετά επιθετική, καλή στο τρανζίσιον. Από την άλλη πλευρά ήμασταν και εμείς αρκετά πιεστικοί στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούσαμε και εμείς και μέσα από την κυκλοφοράι της μπάλας και μέσα από το τρανζίσιον να δημιουργήσουμε. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ο ρυθμός θα έλεγα ότι δεν έπεσε πολύ ούτε μετά τις αλλαγές".

Για τη συνολική πορεία της προετοιμασίας:

"Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως είχαμε καλές συνθήκες για δουλειά αυτές τις 12 μέρες εδώ. Η διαμονή μας στο ξενοδοχείο, το γήπεδο. Σίγουρα σαν προπονητής η διάθεση των παικτών ήταν πάντα σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Μας έλειψε το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έπρεπε να είχαμε παίξει στις 7 Ιουλίου αλλά δεν παίξαμε λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και τα άλλα τρία ήταν καλά φιλικά παιχνίδια.

Είμαι ικανοποιημένος καθώς ο τρόπος σκέψης και τρόπος παιχνιδιού που είχαμε πέρυσι είναι ακόμη στο γήπεδο και έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει, ούτε μπορούμε να βασιζόμαστε σε έναν τρόπο παιχνιδιού, υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να κάνουμε με την ομάδα, να μπορούμε να αλλάξουμε και τον τρόπο του παιχνιδιού, να το κάνουμε στο χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Αυτό που με ικανοποιεί είναι η διάθεση που έχουν δείξει οι παίκτες αυτές τις τρεις εβδομάδες γιατί είχαμε και μια εβδομάδα στο Βόλο. Έχουν μεγάλη υπομονή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ