ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Θέλουμε ενίσχυση μεσοεπιθετικά, λογικές οι διακυμάνεις στην απόδοση μας"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Αλ Ντουχαίλ | 14 Ιουλίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Αλ Ντουχαίλ | 14 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ, αναφέρθηκε στο επόμενο κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ τοποθετήθηκε και για την ενίσχυση των πράσινων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ, και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV όπου αναφέρθηκε στο επόμενο τεστ κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ τοποθετήθηκε και για την ενίσχυση των πράσινων.

"Ήταν όντως διαφορετικό και ίσως λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Τις προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά χαμηλές σήμερα η πρώτη μέρα με τόσο ζέστη. Επίσης παίζαμε με μια ομάδα που είναι καλή ομάδα. Θέλαμε να δώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο σε κάποιους παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Σίγουρα ήταν το δεύτερο ματς, έχουμε διακυμάνσεις σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού, είτε κατοχή μπάλας, είτε ανασταλτική λειτουργία, καλά και κακά σημεία, κάποια λάθη που κάνουμε που είναι και φυσιολογικά λόγω και των αριθμών προπονήσεων και προβληματισμοί που μπορούν να φέρουν περισσότερη δουλειά, αυτοσυγκέντρωση ώστε να βελτιωνόμαστε.

Είχαμε δύο μικτές ομάδες για να έχουμε ισορροπία. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη συμπεριφορά και τη δουλειά των παικτών μου. Τόσο στην προετοιμασία που κάναμε στο Βόλο όσο και εδώ στην Αυστρία. Αρκετές μέρες κλεισμένοι πολλές προπονήσεις δουλεύουν καλά, κάνουμε πολλά πράγματα που μέσα από τη δουλειά μπορούμε να βελτιώσουμε".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ SPORT24 ΣΤΟ ΒΑΛΧΖΕ-ΚΟΖΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Για το φιλικό με τη Λεβερκούζεν:

"Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που είναι πολύ δυνατό ίσως περισσότερο απ' ότι χρειαζόταν αλλά μέσα σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δεις περισσότερα πράγματα που αφορούν την ομάδα. Με μια από τις κορυφαίες γερμανικές ομάδες, δυνατό τεστ, ίσως υπερβολικά δυνατό για το σημείο που βρισκόμαστε, αλλά θα μπορούμε να δούμε και το επίπεδο αυτών των ομάδων".

Για την ενίσχυση:

"Ξέρουμε και σίγουρα είμαστε σε καθημερινή επαφή. Τα θέμματα που έχουμε μεσοεπιθετικά ώστε να αναπληρώσουμε κάποιους παίκτες και να έχουμε περισσότερες λύσεις στο παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ