ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο τα πληρώνεις"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - Ρεν
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - Ρεν EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Ρεν στάθηκε στα δύο εύκολα λάθη αλλά και την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τη Ρεν, γνώρισε την πρώτη ήττα στον όμιλο, και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα στη Λεωφόρο στάθηκε στα δύο εύκολα λάθη που έφεραν το 0-2 αλλά και την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην ισοφάριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Σίγουρα ήταν δύο εύκολα γκολ στο ξεκίνημα και του πρώτου και του δεύτερου μέρους. Αν δούμε πιο ψυχρά το παιχνίδι ήταν ένας λόγος που τα δύο γκολ αυτά στο χρονικό σημείο που ήρθαν δημιούργησαν θέματα στο παιχνίδι μας και στη ροή που έπρεπε να έχουμε".

Και εν συνεχεία είπε:

"Σίγουρα θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Η Ρεν είναι ποιοτική ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον που δεν έπρεπε να έχει τόσους χώρους. Κάναμε αρκετά μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν είναι εύκολο όταν είναι εις βάρος σου το αποτέλεσμα να καταφέρεις να το γυρίσεις σε αυτό το επίπεδο. Κάναμε φάσεις. Θα πρέπει να αναλύσουμε το ματς με μεγαλύτερη προσοχή ενόψει και του αγώνα στη Γαλλία".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Η διαφορά είναι πως τα λάθη τα πληρώνεις πιο εύκολα. Έχουμε μεγάλη διάθεση να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το αποτέλεσμα το σημερινό στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Ιδιαίτερα λάθη στα σημεία του γηπέδου που ήταν επικίνδυνα για εμάς.

Να μαθαίνουμε απ' αυτά και μέσα απ' αυτά που παρουσιάστηκαν σήμερα στην ανάπτυξη του παιχνίδιου να διορθώσουμε περισσότερα πράγματα και να ελπίζουμε για τη συνέχεια. Προσπάθεια υπήρχε αλλά δεν ήταν και η μέρα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ