ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Σε αυτά τα ματς απαγορεύονται τα λάθη, ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι τα λάθη κόστισαν από τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό ηττήθηκε, όμως κρατάει ότι η ομάδα ήταν ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη Βιγιαρεάλ με 3-0, κατάφερε να μειώσει σε 3-2, αλλά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και πλέον κρατάει την πρόκριση στο Conference League στα χέρια του, αν νικήσει την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στο φινάλε του αγώνα υποστήριξε ότι η ομάδα του ναι μεν έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ανταγωνιστική, αλλά σε αυτά τα ματς απαγορεύονται τα λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το ματς: "Στόχος μας ήταν λόγω της βαθμολογικής κατάστασης να είμαστε επιθετικοί. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να δημιουργήσουμε. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, μέσα από κάποια λάθη που έχουν γίνει δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά το τρίτο γκολ ήταν δύσκολο για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να μπούμε στο παιχνίδι. Το καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Μας αφήνει πικρή γεύση".

Για το αν του αφήνει καλή γεύση ή κακή: "Ξέρετε στην Ευρώπη είναι διαφορετικό. Θέλουμε εμπειρία, είναι η πρώτη χρόνια που καταφέραμε να μπούμε στο Europa League μέσα από τα προκριματικά. Παίξαμε με καλές ομάδες από τα καλά πρωταθλήματα και σε αυτά τα ματς απαγορεύεται να κάνουμε λάθη. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είναι σημαντικές εμπειρίες για όλους και για την προσπάθεια να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Η Βιγιαρεάλ είναι μια καλή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευθεί τους κλειστούς χώρους. Εμείς μπορούμε από αυτό το παιχνίδι να μάθουμε πολλά και από τις δύο πλευρές. Η διαχείριση του αποτελέσματος ιδιαίτερα από όταν εξελίχθηκε άσχημα το ματς για εμάς ήταν κάτι που δίνει μια αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική σε όλα τα ματς ασχέτως της εξέλιξης του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ