ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Πήραμε μια δίκαιη νίκη σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος"

Ο Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο
Ο Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέφερε ότι η ομάδα του πέτυχε μια δίκαιη νίκη και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο της Super League Interwetten.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ότι η νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός ήταν δίκαιη και μάλιστα την πέτυχαν σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που ο κόσμος γέμισε τη Λεωφόρο και ικανοποίησαν τις προσδοκίες τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Για το ματς: "Είναι πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε με μια ομάδα που είχε τη διαφορά και το πλεονέκτημα γι ητν κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι. Δεν ήταν όμορφο ματς, δεν είχε φάσεις. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε, σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, δείξαμε ότι είχαμε καλύτερη διάθεση από τον Ολυμπιακό".

Για το ότι πανηγύρισε με τον κόσμο: "Κάθε φορά που γεμίζει η Λεωφόρος αισθανόμαστε ότι έχουμε ευθύνες. Χαίρομαι που θα φύγουν χαρούμενοι σήμερα. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Να τους μαζέψεις και να φύγουν ικανοποιημένοι. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε, αλλά σήμερα νομίζω ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ