ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Γιοβάνοβιτς: "Πάθος και θέληση για μια καλή χρονιά"

Γιοβάνοβιτς: "Πάθος και θέληση για μια καλή χρονιά"

Στις δυσκολίες της προετοιμασίας για κάθε αθλητή στάθηκε ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς ο οποίος φιλοδοξεί η φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη του στην ομάδα.

Ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται για τέταρτη χρονιά στην ομάδα του Εργοτέλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τις δυσκολίες της προετοιμασίας, την ετοιμότητα της ομάδας, τα φιλικά στην Κύπρο καθώς και για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους.

Για την τέταρτη διαδοχική χρονιά του στον Εργοτέλη και τις δυσκολίες της προετοιμασίας
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα και φέτος στον Εργοτέλη, που είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Μου αρέσει να αγωνίζομαι με αυτή τη φανέλα, ο Εργοτέλης είναι η ομάδα μου.

Η προετοιμασία είναι ίσως η δυσκολότερη περίοδος για έναν αθλητή, όμως παράλληλα είναι και η πιο σημαντική. Υπάρχει πολλή κούραση κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση, ωστόσο αυτός είναι ο δρόμος που θα μας οδηγήσει, στην πορεία της χρονιάς, στην επίτευξη του στόχου μας.

Η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετική και τα αποτελέσματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, δουλεύουμε σκληρά για να καταφέρουμε να το επιτύχουμε».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους
«Οι στόχοι ενός ποδοσφαιριστή είναι σε πλήρη συνάρτηση με τους στόχους της ομάδας. Αν ο Εργοτέλης δεν καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, δεν θα έχει καμία σημασία το τι έχει κάνει ο κάθε ένας χωριστά. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας, πρώτα ο Εργοτέλης και μετά όλα τα άλλα.

Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Να βελτιώνομαι και να δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο είτε στα παιχνίδια, είτε στις προπονήσεις. Φέτος αισθάνομαι ακόμα πιο έτοιμος και πιο δυνατός για να προσφέρω και να έχουμε μια καλή χρονιά τόσο εγώ, όσο και ο Εργοτέλης. Έχουμε πάθος και θέληση όλοι που ανήκουμε στην ομάδα για να έχουμε και φέτος μια επιτυχημένη χρονιά».

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο Εργοτέλης
«Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Δεν έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα, αλλά το να δει ο προπονητής αυτά που θέλει και θεωρεί σημαντικά μέσα στο γήπεδο.

Πάντως, θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα, γίναμε απειλητικοί και δείξαμε θετικά στοιχεία. Έχουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή με την Δόξα Κατωκοπιάς και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ