ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Μη μου μιλάτε για πάνω ράφια, κάτω ράφια, ο Σπόραρ είναι ποιοτικός παίκτης που θα βοηθήσει"

Ο Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του φιλικού Παναθηναϊκός - Φόλενταμ | 28 Ιουλίου 2022
Ο Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του φιλικού Παναθηναϊκός - Φόλενταμ | 28 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φιλικό με τη Φόλενταμ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επικράτηση του Παναθηναϊκού ενώ ερωτηθείς για τον Σπόραρ τόνισε πως θα βοηθήσει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φιλικό με τη Φόλενταμ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επικράτηση του Παναθηναϊκού ενώ ερωτηθείς για τον Σπόραρ τόνισε πως θα βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Ήταν καλύτερος ο ρυθμός μας στο πρώτο μέρος γιατί είχαμε πολύ ενέργεια και ο αντίπαλος έπαιξε ποδόσφαιρο δεν κλείστηκε πίσω. Είχε αρκετό ενδιαφέρον το παιχνίδι. Τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και με άφησαν ικανοποιημένο".

Για τον Σπόραρ:

"Μη μου ξεκινάτε με τα ράφια. Αυτό το πράγμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Πάνω ράφι, κάτω ράφι, χωρίς ράφι. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε θα βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της τα επόμενα χρόνια. Είναι έμπειρος και έχει παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα που μπορούν να μας βοηθήσουν. Δεν μου αρέσει αυτό με τα ράφια".

Είναι σημαντικό πως παίρνει ένα καλό παίκτη:

"Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν έπαιρνε καλούς παίκτες, δεν παίζει ρόλο σε ποιο ράφι είναι, γιατί πολλές φορές τα καλά προϊόντα βρίσκονται στα χαμηλά ράφια. Δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι σε ψηλά και δεν μπορεί να τα φτάσει κανένας. Είναι καλός παίκτης, Θα μας δώσει ποιότητα και θα βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι τα παιχνίδια με τη Σλάβια και να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ