ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μας έλειψε η τελική ενέργεια"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός | 10 Απριλίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός | 10 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως το τριφύλλι ήταν καλύτερο, είχε τις φάσεις για γκολ το οποίο δεν βρήκε και τόνισε πως δεν θεωρεί πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει στα Γιάννινα, έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το τριφύλλι έκανε ένα καλό παιχνίδι και η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που άξιζε το τριφύλλι.

Ο Σέρβος τεχνικός που δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αποβολή του Χουάνκαρ είπε με τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA":

"Τα Γιάννινα είναι μια ομάδα που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Αυτό ακολουθεί συνέχεια και με αυτό έχει πάρει καλά αποτελέσματα και έχει φτάσει μέχρι εδώ. Κάναμε καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο χάσαμε λίγο το ρυθμό. Είχαμε φάσεις που μπορούσαμε να κάνουμε το γκολ. Η ισοπαλία δεν είναι το αποτέλεσμα που ψάχναμε αλλά οι παίκτες μου προσπάθησαν αρκετά. Δεν πείραμε το αποτέλεσμα που θεωρώ πως αξίζαμε αλλά υπάρχουν έξι ακόμα παιχνίδια στα playoffs και θα τα δώσουμε όλα".

Για την εικόνα στο πρώτο μέρος και αν τα καλά ματς δίνουν αυτοπεποίθηση στους πράσινους:

"Στο πρώτο μέρος κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την πίεση του αντιπάλου εύκολα, είχαμε καλή ανάπτυξη μας έλειπε μόνο μια καλή πάσα, ένα καλό τελείωμα. Στο δεύτερο μέρος ίσως βιαζόμασταν, κάποιοι παίκτες κουράστηκαν γρηγορότερα απ' ότι περίμενα. Μέσα από τα παιχνίδια έρχεται και η αυτοπεποίθηση. Δεν έχουμε κανένα λόγο στα υπόλοιπα παιχνίδια να μην δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ