ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιοβάνοβιτς: "Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο"

Γιοβάνοβιτς: "Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο"
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον τελικό Κυπέλλου INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV ότι η σεζόν εξελίχθηκε έτσι για τον Παναθηναϊκό που θεωρούσε ότι μπορεί στο τέλος η ομάδα του να πάρει το Κύπελλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, τονίζοντας ότι οι παίκτες έκλεισαν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσαν τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV:

Για το αν πίστευε ότι μπορούσε η ομάδα να πάρει Κύπελλο "Μπορούσαμε να το ελπίζουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος είναι χαρούμενος μετά από καιρό".

Για το αν νιώθει πιο άνετα καθώς με τον ΠΑΣ πήρε μια βαθιά ανάσα: "Σήμερα θα έλεγα ότι δεν ήταν το δικό μας παιχνίδι. Με τον ΠΑΣ έπρεπε να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη. Σήμερα είπαμε ότι είναι για τους ίδιους, την οικογένεια και του φίλους, τους φίλους του Παναθηναϊκού που ήρθαν σήμερα εδώ. Είναι σπουδαίο πράγμα να είναι χαρούμενοι, ώστε και του χρόνου να μπορέσουν να είναι μαζί μας σε αυτόν και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ