ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Δικαιούμασταν καλύτερο σκορ από το σημερινό, ανοιχτή η πρόκριση"

Ο Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου με 2-1 τόνισε πως οι πράσινοι άξιζαν καλύτερο σκορ από αυτό και πως πλέον η πρόκριση είναι ανοιχτή.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Βόλου για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως η ομάδα του άξιζε καλύτερο σκορ και το ζήτημα της πρόκρισης στα προημιτελικά είναι ανοιχτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς:

“Δικαιούμασταν καλύτερο σκορ από το σημερινό. Ξέραμε ότι δεν θα είναι παιχνίδι με πολλές φάσεις, ξέραμε ότι ο Βόλος είναι μια ομάδα που διακρίνεται για την καλή κυκλοφορία και κατά διαστήματα θα είχε τη μπάλα στα πόδια. Ενώ είχαμε προηγηθεί με 2-0 το γκολ που δεχθήκαμε λειτούργησε ανασταλτικά σε όλη την ομάδα. Στο τελευταίο διάστημα προσέχαμε να μην δεχτούμε παρά να κάνουμε προσπάθειες για να βάλουμε γκολ. Είναι ένα σκορ που αφήνει ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης για τη ρεβάνς στο Βόλο.

Ο προβληματισμός μου δεν ήταν όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά για κάποιους παίκτες που είχαν παραπάνω κούραση ή χτυπήματα που είχαμε στην αναμέτρηση, επειδή έχουμε σύντομα ματς και δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν.

Για το τι έφταιξε:

"Δεν είχαμε απειληθεί σχεδόν καθόλου. Καμία φορά στο παιχνίδι μέσα ένα λάθος αν κάνεις, είτε λάθος τοποθέτησης, απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να κυκλοφορεί την μπάλα και ιδιαίτερα σε ματς Κυπέλλου που μετράει το εκτός έδρας γκολ λειτουργεί ανασταλτικά εις βάρος όλης της ομάδας. Ενώ είχαμε ένα σκορ που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με καλύτερο δυνατό τρόπο, υπολογίζω εγώ λόγω του γκολ που δεχτήκαμε”.

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας:

"Όταν κάνεις τρεις σερί νίκες μέσα σε 10 μέρες δεν είναι κάτι περίεργο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά επειδή από την αρχή της χρονιάς είχαμε κενά διαστήματα, που δεν παίρναμε καλά αποτελέσματα λειτουργεί καλά για την αυτοπεποίθηση. Ειδικά τώρα που αντιμετωπίζουμε προβλήματα εξαιτίας απουσίας κάποιων παικτών".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ