ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Χάρηκα που η Αναγέννηση ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο"

Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας
Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναγέννησης τόνισε πως η ομάδα του έδειξε σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλο που δεν κλείστηκε.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-0 και έβαλε ισχυρές βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε σοβαρότητα και εκμεταλλεύτηκε φάσεις εξαιτίας της ποιότητας της. Ακόμη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο παιχνιδιού της Αναγέννησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για τα καλά λόγια του Αμανατίδη: "Αναλύσαμε την Αναγέννηση και αυτό που είχαμε πει στους παίκτες είναι πως πρόκειται για μία ομάδα που παρά τη διαφορά δυναμικότητας, δεν ήρθε για να κλειστεί. Προσπάθησε να παίξει, εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις και λόγω της ποιότητας μας. Χάρηκα που είχαμε να ανετιμετωπίσουμε μία ομάδα που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο".

Για το ματς: "Είμαι ικανοποημένος και από τη σοβαρότητα που αντιμετώπισαμε το παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρύβουν δυσκολίες. Στη μεγαλύτερη διάρκεια δείξαμε σοβαρότητα και όσον αφορά στο σκορ και όσο στη διαχείριση".

Για τον Βιτάλ και τον Κώτσιρα: "Ο Βιτάλ είχε ένα χτύπημα στο παιχνίδι γι' αυτό έπρεπε να βγει. Δουλεύει σκληρά, σίγουρα ήταν πολύ καλός στη διάρκεια του ημιχρόνου. Μπορεί να τον βοηθήσουν αυτά τα δύο γκολ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικό παιδί. Ο Γιάννης δουλέυει πάντα σκληρά, περιμένουμε πολλά απ' αυτόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ