ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Χάσαμε ένα ματς με τον τρόπο που χάνουμε συνήθως"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο έγινε με τον ίδιο τρόπο που χάνουν οι πράσινοι τα περισσότερα παιχνίδια τους στη Super League Interwetten.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό, με τον ίδιο τρόπο που έχουν ηττηθεί οι πράσινοι στα περισσότερα παιχνίδια στη Super League Interwetten.

Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του δημιούργησε λίγες καλές φάσεις, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ήταν ένα καλό ματς, σε ένα καλό στάδιο με ωραία ατμόσφαιρα. Χάσαμε ένα ματς όπως χάνουμε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις.

Το γκολ μπορεί να άλλαξε λίγο τις ισορροπίες όσον αφορά την ηρεμία, αλλά και πάλι, όσες φορές φτάσαμε στην περιοχή δεν είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, εκτός από το πέναλτι. Απογοητευόμαστε μόνοι μας. Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος".

Για το τι έφταιξε και δεν βρήκε γκολ ο Παναθηναϊκός: "Ξέρετε πολλές φορές όταν ολοκληρώνονται οι επιθέσεις πρέπει να υπάρχει συνεργασία των παικτών, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά οι συνεργασία δεν ήταν καλές. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ στο 2ο μέρος, ήταν μία ομάδα που πάλεψε πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο ψυχραιμία από ότι είχαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ