ΠΕΛΕ

Γιος Πελέ: "Ο πατέρας μου δίνει σκληρή μάχη για την υγεία του"

Ο Πελέ σε ομιλία του
Ο Πελέ σε ομιλία του Ⓒ 2016 ANDRE PENNER/ ASSOCIATED PRESS

Ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, σε συνέντευξή του, ανέφερε πως ο πατέρας του δίνει σκληρή μάχη για την υγεία του και η οικογένειά του προσεύχεται για την ανάρρωσή του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο, καθώς ξεπέρασε την ουρολοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε, ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον όγκο στο παχύ έντερο.

Ο γιος του Βραζιλιάνου θρύλου, Εντίνιο, σε συνέντευξή του τόνισε πως ο πατέρας του δίνει μάχη για την υγεία του, όμως είναι μαχητής και προσεύχεται ότι θα αναρρώσει.

"Είναι καλά. Είναι σε σκληρή μάχη για την υγεία του, αλλά ο πατέρας μου είναι μαχητής, όπως ήταν όλη του τη ζωή. Η οικογένειά μου προσεύχεται πολύ για εκείνον και ελπίζουμε να αναρρώσει" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Εντίνιο έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λοντρίνα και την Κυριακή πήρε νίκη με 1-0. Ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα ενημερώσει τον πατέρα του, ώστε να χαρεί: "Ομολογώ πως δεν ξέρω αν είδε το ματς, αλλά πρόκειται να το μάθει όταν του το πω. Θέλουμε να τον ενθαρρύνουμε να γίνει καλά όσο το δυνατόν συντομότερα".

TAGS ΠΕΛΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ