ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Γιος Μαραντόνα: "Σκότωσαν τον πατέρα μου, θα παλέψω για την αλήθεια μέχρι το τέλος της ζωής μου"

Γιος Μαραντόνα: "Σκότωσαν τον πατέρα μου, θα παλέψω για την αλήθεια μέχρι το τέλος της ζωής μου"
PRINT SCREEN-

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ υποστήριξε πως σκότωσαν τον πατέρα του, όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ τόνισε πως όλα παιδιά του "Πίμπε Ντ'Όρο" έχουν εμπιστοσύνη στην αργεντίνικη δικαιοσύνη.

Η 25η Νοεμβρίου 2020 έχει καταγραφεί ως μία μαύρη ημερομηνία όχι μόνο για το αργεντίνικο ποδόσφαιρο αλλά για ολόκληρο τον παγκόσμιο αθλητισμό, με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Τα ερωτήματα του φίλαθλου κόσμου για τις συνθήκες θανάτου του είναι πολλά, με πόρισμα ιατρικού συμβουλίου να αποφαίνεται πως τα μέλη της ιατρικής ομάδας του δεν είχαν λάβει σοβαρά υπόψη σημάδια που υπήρχαν για τον κίνδυνο της ζωής του και οκτώ γιατρούς και νοσηλευτές να παραπέμπονται σε δίκη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενη πρόθεση.

Τα συγκεκριμένα άτομα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης από 8 μέχρι το 25 χρόνια, με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ να είναι καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Verissimo" και εκεί να εκτοξεύει κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως κάποιοι σκότωσαν τον πατέρα του και πως ο ίδιος δεν θα σταματήσει να επιζητάει δικαιοσύνη.

"Τι συνέβη στον μπαμπά; Υπάρχει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς, τα παιδιά του, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της Αργεντινής αλλά δεν έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι.

Έδωσα μία υπόσχεση στον μπαμπά μου την ημέρα που έφυγε, ότι θα παλέψω για την αλήθεια μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου", τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην δημοσιογράφο Σίλβια Τοφάνιν, και συμπλήρωσε:

"Ποιος είναι υπεύθυνος για το θάνατό του; Δεν είναι δουλειά μου να το πω, έχω μία ιδέα αλλά την κρατώ για μένα. Είχε κάνει μία χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, την επόμενη ημέρα μιλήσαμε και τον άκουσα να είναι καλά. Γελούσε και αστειευόταν".

Σημειώνεται πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ ήρθε στη ζωή το 1986, από τη σχέση του Μαραντόνα με την Κριστιάνα Σινάγκρα, με τον θρυλικό Αργεντινό ποδοσφαιριστή να τον αναγνωρίζει ως γιο του το 2007 μετά από μία μακρά δικαστική διαμάχη.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ