ΡΟΔΟΣ

"Γιορτή του ποδοσφαίρου"

"Γιορτή του ποδοσφαίρου"
σημα

Η ΠΑΕ κάλεσε όλους της φιλάθλους της Ρόδου να δώσουν βροντερό παρών στο ντέρμπι με τον Διαγόρα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
" Η σαφέστατη υπουργική απόφαση την οποία δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Ρόδος στην συνάντηση της περασμένης Δευτέρας με τους δημοσιογράφους, φαίνεται πως παρεξηγήθηκε, με αποτέλεσμα να θεωρείται άρνηση της ομάδας μας, η παρουσία φίλων της αντίπαλης ομάδας στο τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό διευκρινίζουμε πως εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε που θέλει να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική συνάντηση. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται έλεγχος για διακριτικά, αφού απαγορεύεται από φιλοξενούμενη ομάδα να εμφανίζεται οργανωμένα και φυσικά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος αν διαπιστώνεται παράβαση νόμων ή προσπάθεια για να δυναμιτισθεί το κλίμα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος θεωρεί πως η Δευτεριάτικη αναμέτρηση είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε θεωρεί όλες τις συναντήσεις στο Δημοτικό στάδιο μας. Αυτή γίνεται διπλή γιορτή για τους Ροδίτες, αφού είναι το αναμενόμενο τοπικό ντέρμπι. Ως γιορτή του ποδοσφαίρου, τουλάχιστον από την πλευρά όλων όσων ανήκουν στην ομάδα μας, θα καταβληθεί προσπάθεια για να είναι απολαυστική και μοναδική.

Καλούμε τους φιλάθλους - οπαδούς της Ρόδου να δώσουν βροντερό παρών και να διαδηλώσουν την πίστη στις μεγάλες δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας.
Ας δείξουμε όλοι μαζί στο Πανελλήνιο (αφού ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά) πώς εννοούμε την ποδοσφαιρική γιορτή, κόσμια, πολιτισμένα, με πάθος για την παραμονή της ομάδας μας στη Β’ Εθνική. Άλλωστε, είπαμε και ξαναλέμε: Η Ρόδος φέτος μένει και του χρόνου φεύγει για Super League!


Εισιτήρια θα προπωλούνται Παρασκευή και Σάββατο από εκδοτήριο στο γήπεδο και από τα γραφεία της ΠΑΕ. Θα διατεθούν όλα - όσα και η χωρητικότητα του γηπέδου - μαζί με τα διαρκείας, όπως έχουν προπωληθεί. Από τις Θύρες 1 και 2 θα δοθούν 35 εισιτήρια σε διοικητικά στελέχη του Διαγόρα, όπως δόθηκαν στον αγώνα του πρώτου γύρου, στην ομάδα μας.

Από τις Θύρες 3, 4 και 5 η γενική είσοδος θα είναι 15 Ευρώ. Εκδοτήριο θα λειτουργήσει κανονικά που θα εξυπηρετεί όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα με είσοδο από την θύρα 6.
Δεν θα γίνουν δεκτές όποιας μορφής ατέλειες για την είσοδο, εκτός από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους
".










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ