ΠΑΟΚ

Γιώργος Κούτσιας: Στη λίστα και της Αντερλεχτ

Ο Γιώργος Κούτσιας
Ο Γιώργος Κούτσιας EUROKINISSI SPORTS

Μετά τις Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ και η Αντερλεχτ προστίθεται στο γαϊτανάκι των ενδιαφερομένων (και πιθανώς ακόμη σοβαρότερα) για τον Γιώργο Κούτσια, με τον 18χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει σκαναριστεί ενδελεχώς από το βελγικό club.

Πολύφερνος έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος Κούτσιας. Εδώ και χρόνια τ’ όνομά του σημειωμένο στις λίστες διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων, που παρακολουθούν κοντά… παιδιόθεν τα βήματά του. Καταγεγραμμένο από το φθινόπωρο κιόλας από το SPORT24 το ενδιαφέρον των Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ. Δεν είναι οι μόνες, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που τίθεται πλέον σε ισχύ το buy out των 2 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του 18χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Συνθήκη που μετατρέπει σε αξιοσημείωτο το ενδελεχές σκανάρισμα και της Αντερλεχτ για τον Κούτσια, ο οποίος βρίσκεται στις σχετικές λίστες της ομάδας του Βενσάν Κομπανί. Οι "μωβέ" παραδοσιακά στοχεύουν σε ανάλογες ηλικίες, τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να ορθοποδήσουν, ξεπερνώντας διάφορα οικονομικά προβλήματα, έχοντας ρίξει σαφέστατα το βάρος τους στην αναπτυξιακή διαδικασία.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην γραμμή κρούσης τους πέραν του 27χρονου (πασπαρτού) Ραμάν, υπάρχει ο 24χρονος Ιβοριανός Κουάμε και όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω από 21 ετών. Δεδομένα θα βγουν στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι για αναζήτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού, αφού οι δύο από τους βασικούς τους, ο Κουάμε και ο Ολλανδός, πρώτος σκόρερ, Ζίρκζεε είναι δανεικοί (ο πρώτος από τη Φιορεντίνα, ο δεύτερος από την Μπάγερν), χωρίς option αγοράς και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παρατείνουν τους δανεισμούς τους.

Ο Κούτσιας είναι… χιλιοτσεκαρισμένος από τους ανθρώπους του βελγικού συλλόγου, η (πλέον ορισμένη) τιμή του είναι εντός δυνατότητων της Αντερλεχτ, παρότι η σχέση τιμής – εμπειρίας αποτελεί ένα σημαντικό ερωτηματικό (και όχι το μόνο σίγουρα) για το κατά πόσον θα υπάρξει επισημοποίηση αυτού του ενδιαφέροντος, το οποίο πάντως δεν είναι άγνωστο στους άμεσα εμπλεκόμενους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ