ΑΕΚ

Γιόνσον για ΑΕΚ: "Για πρώτη φορά θα παίξω σε μία μεγάλη ομάδα"

Ο Γενς Γιόνσον με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Γενς Γιόνσον με τη φανέλα της ΑΕΚ INTIME

Ο Γενς Γιόνσον στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε μία ομάδα του επιπέδου της Ένωσης, ενώ υποστήριξε πως ήρθε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει τίτλους με τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γενς Γιόνσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 29χρονος Δανός μέσος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης, υποστηρίζοντας πως για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε μία ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ.

Οι πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ:

"Θα παίξω σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα την ΑΕΚ. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία διεκδικεί τίτλους. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος και ο λόγος που επέλεξα να έρθω. Υπέγραψα για 4 χρόνια. Είμαι εδώ για να κερδίσω. Ένας σύλλογος όπως η ΑΕΚ, πρέπει να έχει πάντα ως στόχο τη νίκη. Μίλησα με τον προπονητή και τη διοίκηση, έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το σύλλογο και ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ.

Το γήπεδο είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ανυπομονώ να παίξω εδώ, να είμαι κομμάτι της ιστορίας. Είναι μια τεράστια τιμή για μένα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι φοβερή. Ο ήλιος λάμπει, η χώρα είναι πανέμορφη, ο πολιτισμός και ειδικά οι άνθρωποι.

Θεωρώ ότι τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μου είναι οι κερδισμένες μονομαχίες στη διεκδίκηση της μπάλας, το μοίρασμα του παιχνιδιού, οι κοντινές πάσες και το ότι δεν χάνω την μπάλα συχνά. Δεν έχω αποβληθεί ποτέ. Έχω χάσει μόλις μία φορά ένα ματς λόγω 5 κίτρινων καρτών στο πρωτάθλημα. Οπότε είμαι καθαρός παίκτης. Μ’ αρέσει να κλέβω την μπάλα χωρίς να κάνω φάουλ…

Είμαι περήφανος που είμαι εδώ μαζί σας. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω στο καινούριο μας γήπεδο. Θα είναι εκπληκτικά και είμαι περήφανος που θα φοράω αυτήν τη φανέλα. Θα σας δω όλους στην OPAP Arena".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ