ΠΑΟΚ

Γιόνι: "Ήδη νιώθω σαν το σπίτι μου στον ΠΑΟΚ"

Γιόνι: "Ήδη νιώθω σαν το σπίτι μου στον ΠΑΟΚ"

Ο Γιόνι Ότο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (1-1), σ' ένα ματς που το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Γιόνι Ότο. Στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως ήδη νιώθει σαν το σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ευτυχισμένος που έκανα το ντεμπούτο μου, δυστυχώς όχι μπροστά στους οπαδούς μας, είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο, δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά πάμε για το επόμενο που θέλουμε τη νίκη".

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τρέξιμο, μονομαχίες, παλεύαμε για την κάθε μπαλιά. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά το κλειδί είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι".

Για το πώς τον υποδέχθηκε η ομάδα και τον χρόνο προσαρμογής: "Όλοι οι παίκτες και το σταφ με υποδέχθηκαν καλά. Ήδη νιώθω σαν το σπίτι μου. Νιώθω καλά, και σωματικά και πνευματικά. Να δουλέψω περισσότερο με την ομάδα, για να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ