ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Γιαζιτζόγλου: "Έχουμε την νοοτροπία του νικητή"

Γιαζιτζόγλου: "Έχουμε την νοοτροπία του νικητή"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόλου μίλησε στο Sport24.gr, για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Πιερικού, για τους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και για την νοοτροπία νικητή που έχουν αποκτήσει οι "μελανόλευκοι"

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Πιερικού και το αήττητο στα φιλικά παιχνίδια, μίλησε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο Sport24.gr .

Ο 28χρονος αριστερός μπακ της ομάδας της Κατερίνης, τόνισε πως φέτος η ομάδα είναι πιο δεμένη και έχει την νοοτροπία του νικητή, κάτι που φαίνεται εντός του γηπέδου, προσθέτοντας πως στόχος τη νέα σεζόν να εξασφαλίσει ο Πιερικός όσο πιο γρήγορα την παραμονή της και μετά ό,τι ήθελε προκύψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο Sport24.gr:

Για την προετοιμασία μέχρι τώρα: " Μέχρι στιγμής η προετοιμασία πάει πολύ καλά, έχουμε κάνει καλή δουλειά. Στο παιχνίδι μας έχουμε πιο ουσία, είμαστε πιο δεμένοι, η ομάδα είναι καλύτερα δουλεμένη".

Για το αήττητο στα φιλικά ματς: " Δείξαμε στα παιχνίδια πόσο καλή ομάδα είμαστε, έχουμε την νοοτροπία του νικητή και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και σε όποια κατηγορία και να παίζει".

Για την περσινή του περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ανέφερε: " Φέτος είμαι πολύ καλά, νιώθω πιο δυνατός και πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, πέρσι δεν είχα κάνει και προετοιμασία, φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα".

Για τους στόχους του Πιερικού τη νέα σεζόν: " Θα ξεκινήσουμε με στόχο να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Όσο πιο γρήγορα σωθούμε στην κατηγορία, τόσο το καλύτερο. Μετά ό,τι ήθελε προκύψει".

Τέλος, ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου τόνισε πως η ομάδα με την αγωνιστική της συμπεριφορά θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: " Περιμένω ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, πιστεύω πως σιγά σιγά θα έρθει και θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια και θα γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας".

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ