ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γιατί φεύγεις Ερνέστο;"

"Γιατί φεύγεις Ερνέστο;"
INTIME SPORTS

Αποθέωση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την αποχώρηση από το γήπεδο του Περιστερίου. Οι ατάκες των φιλάθλων και η αγκαλιά μιας γυναίκας.

Χαμογελαστός και συγκινημένος αποχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από το γήπεδο του Περιστερίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν όταν εμφανίστηκε για να επιβιβαστεί στο πούλμαν του Ολυμπιακού.

Φίλαθλοι των γηπεδούχων που ήταν έξω από το γήπεδο των χειροκρότησαν θερμά ενώ κάποιοι του ζήτησαν να βγάλει φωτογραφία μαζί τους χωρίς ο Βάσκος να τους χαλάσει χατίρι.

"Ανέβασες το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Ό,τι άλλο και να πούμε δεν έχει σημασία. Μπράβο για την συμπεριφορά σου", ήταν μερικά από τα λόγια που άκουσε ο Βαλβέρδε.

Μία γυναίκα μάλιστα δεν δίστασε να τον αγκαλιάσει λέγοντάς του: "Γιατί φεύγεις; Είσαι μεγάλος! Σε θέλουμε να μείνει εδώ και σε αγαπάμε Ερνέστο!".

Στο σημείο υπήρχαν και αρκετά μικρά παιδιά που άρχιζαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Όμορφες και πολιτισμένες εικόνες οι οποίες σπανίζουν- δυστυχώς- στα ελληνικά γήπεδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ