ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιαννούλης: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τη Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε από τη Νόριτς την Πέμπτη (1/7) η απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ με μόνιμη πλέον μεταγραφή και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βάζει πάνω από 7 εκ. ευρώ στα ταμεία της.

Ήταν αναμενόμενο και οριστικό από τη στιγμή που η Νόριτς πήρε την άνοδο στην Premier League πλέον είναι και επίσημο. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι παίκτης των "καναρινιών" με τους Άγγλους στη διάρκεια της Πέμπτης (1/7) να προχωρούν στην ανακοίνωση της απόκτησης του σε μόνιμη πλέον βάση.

Ο Γιαννούλης είχε πάει ως δανεικός τον Ιανουάριο στη Νόριτς με υποχρεωτική οψιόν αγοράς πάνω από 7 εκ. ευρώ σε περίπτωση που οι Άγγλοι ανέβαιναν στην Premier League. Κάτι το οποίο έγινε με τον διεθνή μπακ να βοηθάει τα μέγιστα καθώς είχε τους τέσσερις αυτούς μήνες παρουσία σε 16 παιχνίδια στην Championship.

Στην επίσημη ανακοίνωση υπάρχουν και δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη που αναφέρει:

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μετά τους πρώτους τέσσερις μήνες που είμαι δανεικός τώρα είμαι εδώ μόνιμα και δεν μπορώ να περιμένω τη νέα σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω κόντρα σε αυτούς τους μεγάλους παίκτες και τις κορυφαίες ομάδες και να δούμε και τα δικά μας όρια ως ποδοσφαιριστές.

Περιμένω ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε κόντρα σε αυτούς αλλά θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία σκληρά.

Η μετακόμιση σε μια νέα χώρα ήταν δύσκολη στην αρχή αλλά οι πάντες εδώ ήταν φιλικοί. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν τόσο καλό, ήμασταν σαν οικογένεια".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ