ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Επιστροφή στις νίκες"

Γιάννου: "Επιστροφή στις νίκες"

Ο Απόστολος Γιάννου έθεσε ξεκάθαρο στόχο στο ματς με τον ΟΦΗ για το οποίο πιστεύει πώς θα κριθεί από την απόδοση του ΠΑΟΚ

Για τις παρενέργειες της ήττας από τον Ολυμπιακό και το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μίλησε στη NOVA ο Απόστολος Γιάννου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Εντάξει ... είμαστε στεναχωρημένοι επειδή δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό, δεν μπορέσαμε να δείξουμε τον καλό μας αγωνιστικό εαυτό και θέλουμε αυτό το Σάββατο να ξαναγυρίσουμε στις νίκες"

Για το τι δεν πήγε καλά στο ντέρμπι: "Ηταν δύσκολο ματς ... Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός, μας πρέσαρε, μπήκε πιο δυνατά και δεν μπορέσαμε ν' αντεπεξέλθουμε στην πίεσή τους ..."

Για το ποιες συνέπειες μπορεί να φέρει η απώλεια του ντέρμπι: "Εμείς συνεχίζουμε και προσπαθούμε να ξαναμπούμε στις νίκες. Ηταν ένα κακό ματς. Σίγουρα μας άφησε πίσω, θα μπορούσαμε να είχαμε μικρύνει τη διαφορά παραμένοντας τρίτοι αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, θέλουμε τη νίκη και το Σάββατο και στο επόμενο ματς με την Ουντινέζε".

Για το τι σκέφτεται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: "Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Οπως είχαμε δει και στο πρώτο ματς μέσα στην Τούμπα, ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός, έκλεισε πολύ καλά τους χώρους κι ακόμη πιο δύσκολο θα είναι μέσα στην έδρα του. Εχουμε δει πως είναι καλή ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε το ματς. Και μπορούμε ... το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως μπορούμε".

Για τη σειρά δύσκολων αγώνων που έρχονται και το πόσο βοηθά τον ΠΑΟΚ ένα θετικό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ: "Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ξεκινάμε με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, θέλουμε τη νίκη για να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Ουντινέζε κ.ο.κ. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου, μετά θ' ασχοληθούμε με τους Ιταλούς, όπως είπα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε η συγκέντρωσή μας να μην αποσπάται από τον κάθε αντίπαλο".

Για το αν είναι έτοιμος να αξιοποιήσει ενδεχόμενη ευκαιρία να αγωνιστεί βασικός: "Ναι, πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Είτε ξεκινήσω, είτε όχι, εγώ θέλω να μπω και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό βοηθώντας την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ