ΑΡΗΣ

Γιαννιώτας: "Ζω ένα όνειρο"

Γιαννιώτας: "Ζω ένα όνειρο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έζησε ως όνειρο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου αφού η κεφαλιά του στο "Γεντί Κουλέ" χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στον Άρη διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Και πώς να μην ζει ο 18χρονος χαφ (γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1993) το όνειρό του; Απόλυτα δικαιολογημένα αφού στο δεύτερό του παιχνίδι ως βασικός στην ανδρική ομάδα του Άρη σκόραρε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ χαρίζοντας στον Άρη το πρώτο του όχι απλώς έκτος έδρας τρόποντο αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα της Super League.

Μία νίκη που ήρθε στην 10η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και 8ης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και συνολικά μετά από 217 ημέρες. Μετά τη νίκη με 2-1 στα Πηγάδια στις 16 Απριλίου για την 30η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος της Super League.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι πέτυχα εγώ το γκολ, αλλά το ότι κέρδισε η ομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό άλλωστε θα επιδιώκουμε και τις επόμενες αγωνιστικές", τόνισε ο Γιαννιώτας στην κάμερα της NOVA.

Κι όσο επί προσωπικού επισήμανε: "Ζω ένα όνειρο. Θα δουλέψω ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν", για να καταλήξει υποστηρίζοντας: "Μια νίκη αλλάζει τα πάντα. Την χρειαζόμασταν, την πήραμε και από δω και πέρα πιστεύω θα αλλάξουν πολλά".

Το γκολ του Γιαννιώτα ήταν επόμενο να σκορπίσει ικανοποίηση στους φιλάθλους του Άρη από την πρώτη στιγμή που επιτεύχθηκε και πολύ περισσότερο στους προσωπικούς του φίλους στην σελίδα του στο Facebook όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις τους.

Εκτός από τα μπράβο όμως από συγγενείς και φίλους υπήρχανε και μηνύματα προς τον 18χρονο να παραμείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά ώστε να έχει και την ανάλογη συνέχεια.

Κι όσο για τον ίδιο; Είναι σίγουρο ότι τα είδε χωρίς όμως – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – να έχει τοποθετηθεί φανερά στον τοίχο του αρκούμενος να ανεβάσει τρεις φωτογραφίες του από το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ