ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ

Γιαννίκης: "Θέλω κατάθεση ψυχής με τον Ατρόμητο, να τα δώσουμε όλα"

Ο Αργύρης Γιαννίκης
Ο Αργύρης Γιαννίκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε πικραμένος για τις ήττες της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τους ΟΦΗ και Παναιτωλικό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει κατάθεση ψυχής απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή (23/1) για να επιστρέψει στις νίκες.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (23/1, 17:15, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τον Αργύρη Γιαννίκη να τονίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για την Ένωση και οι παίκτες του θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι πικραμένος με τις δύο εντός έδρας ήττες των κιτρινόμαυρων από ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Υπάρχει από τη μία ικανοποίηση για τη γενική εμφάνιση που είχαμε, από την άλλη και απογοήτευση που δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε μία από τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ".

Για το τι ξεχώρισε από το συγκεκριμένο ματς; "Οι παίκτες έδειξαν διάθεση, έβαλαν τα πόδια στη φωτιά και λειτουργήσαμε σαν ομάδα".

Για τον Γέφτιτς που ξεχώρισε και το αν θα έχει στο εξής πιο ενεργό ρόλο: "Ο Ντάρκο είναι αυτή τη στιγμή παίκτης της ΑΕΚ και βέβαια έχει ενεργό ρόλο και θα προσπαθήσουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Για τις αλλαγές που σκεφτόταν να κάνει: "Είναι αλλαγή νοοτροπίας, στη φιλοσοφία προπόνησης και ευθυνών ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα ήθελα για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη που στηρίζει αυτόν τον τρόπο".

Για το αν η ΑΕΚ έχει πιάσει το επίπεδο της έντασης που επιθυμεί και ποια είναι αγωνιστικά σημεία που χρειάζεται περισσότερο βελτίωση και ποια τον έχουν ικανοποιήσει μέχρι τώρα: "Η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος οργανισμός και δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, ειδικά αν η ομάδα δεν είναι στην κορυφή και εφόσον δεν είμαι ευχαριστημένος".

Για τις εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες κόντρα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό και τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: "Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζω άλλες ομάδες. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος για τον τρόπο που χάσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια, εμείς τα χάσαμε, μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν ευγενείς οικοδεσπότες. Οι δύο πόντοι που πετάξαμε στη Ριζούπολη κι αυτό με πικραίνει".

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Πρέπει να ξεχάσουμε ταξίδια, κούραση και ό,τι άλλα προβλήματα που έχουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής, να τα δώσουμε όλα. Με τα Γιάννενα ο Ατρόμητος έδειξε νέα στοιχεία, έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και απολύτως συγκεντρωμένοι και είπα πως θέλουμε κατάθεση ψυχής".

TAGS ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ