ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Κάθε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι παίκτης ενδεκάδας, η φυσική κατάσταση των παικτών είναι υπό έλεγχο"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ είναι κάλλιστα μέλη της ενδεκάδας, ενώ τόνισε ότι η φυσική κατάσταση των παικτών είναι υπό έλεγχο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν λιτός στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της ανεμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στην οποία η Ένωση επικράτησε με 3-0 και έπιασε τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο 41χρονος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ δήλωσε ότι είδε από τους παίκτες κάποια από τα στοιχεια που ήθελε να δει. Από εκεί και πέρα ως προς τη χρησιμοποίηση του Ρότα και του Μήτογλου τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, είναι παίκτες ενδεκάδας, ενώ η φυσικά κατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι σε καλά επίπέδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Στόχος ήταν η νίκη και την πετύχαμε. Δεν δεχθήκαμε γκολ κάτι που ήταν πολύ θετικό. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία στο σημερινό παιχνίδι".

Για τις λίγες προπονήσεις και τι άλλαξε στην ομάδα: "Κοίταξα να προετοιμασω την ομάδα απέναντι στον αντιπαλο που έρχεται. Να έχει την αυτοπεποίθηση να το πετύχει. Είχαμε προβλήματα γιατί έλειπαν διεθνείς, αλλά από την Πέμπτη επέστρεψαν και δουλέψαμε προς αυτή την κατέύθυνση.

Η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, κάθε παίκτης είναι παίκτης ενδεκάδας. Έχουμε τον αντιπάλο που κοιτάζουμε. Με βάση αυτά που αναλύσαμε προκύπτει και η ενδεκάδα
".

Για τη χρησιμοποίηση τον Ρότα και Μήτογλου: "Έχω μια εικόνα στην προπόνηση απέναντι στον αντίπαλο που θα παίξουμε. Αν ο πάικτης μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα του αντιπάλου, θα παίξει. Όλοι οι παίκτες στην ΑΕΚ μπορούν να παίξουν στην ενδεκάδα".

Για τις ποδοσφαιρικές αρχές και ποιά από αυτά είδα σήμερα: "Μετά από μια εβδομάδα δεν ήταν τέλεια τα πράγματα. Είχαμε κάποιες φάσεις που θέλαμε και κάποιες που δεν θέλαμε. Με τον καιρό θα βελτιωθούν αυτά. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με εξαίρεση δύο αντεπιθέσεις του Ατρομήτου".

Για τη φυσική κατάσταση και αν αυτή είναι σε καλά επίπεδα: "Σήμερα δεν ήμασταν καλοί γιατί χάσαμε την μπάλα εύκολα. Η φυσική κατάταση είναι υπό έλεγχο".

Για το ότι είναι λιγομίλητος και τη μανία των μέσων στο πρόσωπό του: "Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Ωραίο που το ακούω, αλλά η δουλειά μου είναι στο γήπεδο και στα Σπάτα. Εκεί η μέρα μου είναιο μεγάλη και δεν τα λαμβάνω υπόψι αυτά τα πράγματα".

Για το αν αυτό που περίμενε να δει το είδε στο συγκερκιμένο παιχνίδι: "Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι μια ποιοτική ομάδα. Στόχος ήταν η νίκη και αυτή πετύχαμε".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ