ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Έβγαλα τον Ρότα γιατί ίσως να έκανε ένα δεύτερο τάκλιν φάουλ και δέχθηκε πολλές επιθέσεις από την πλευρά του"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναφέρθηκε στην αλλαγή του Λάζαρου Ρότα στο πρώτο μέρος οφείλεται στο ότι είχε δεχθεί ήδη κίτρινη κάρτα και γιατί ο Άρης έκανε πολλές επίθεσεις από την πλευρά αυτή.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, στην οποία η Ένωση επικράτησε με 2-1, τόνισε ότι η Ένωση ήταν καλύτερη αλλά δέχθηκε αρκετή πίεση μετά την αποβολή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αλλαγή του Λάζαρου Ρότα, τονίζοντας ότι ήταν λίγο επικίνδυνο να μείνει στο παιχνίδι, καθώς δέχθηκε νωρίς κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη τύπου: Για την εικόνα του αγώνα: "Το παιχνίδι έγινε περίπλοκο μετά την αποβολή, δεν οφείλεται στην αλλαγή του Μάνταλου και την αλλαγή του συστήματος. Χαίρομαι για τους παίκτες όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί έχουν το μέταλλο του νικητή.

Μπράβο και στον κόσμο. Συνεχίζουμε. Ο Άρης είχε κατοχή. Μετά την κόκκινη κάρτα είχαμε δυσκολίες και δεχτήκαμε πίεση".

Για την αλλαγή του Ρότα αν ήταν κίνηση τακτικής ή λόγω της κάρτας: "Είχε την κίτρινη κάρτα, έκανε ίσως να έκανε ένα δεύτερο τάκλιν φάουλ και ήταν λόγο επικίνδυνο μετά από ένα διάστημα που ο Άρης έκανε επιθέσεις από την πλευρά αυτή. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε".

Για τον κόσμο: "Βοήθησε πάρα πολύ, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε".

Αν είναι πλάνο το να δίνει η ΑΕΚ τη μπάλα στον αντίπαλο: "Μες το παιχνίδι έγινε. Δεν είναι τακτική. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που έχεις και τη μπάλα και άλλες που δεν την έχεις. Σίγουρα με 2-0 στο σκορ πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ