ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο"

Ο Αργύρης Γιαννίκης κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου
Ο Αργύρης Γιαννίκης κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΑΕΚ αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, αναφέρθηκε στους στόχους του με την Ένωση, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας να εργαστεί σκληρά για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος αντικαθιστά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας. Ο 41χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ΑΕΚ, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε μεταξύ άλλων στους στόχους που έχει θέσει με την ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θέλει να δουλέψει σκληρά για να παίξει η Ένωση καλό ποδόσφαιρο αλλά και να κατακτήσει τίτλους. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να περάσει πρώτα τις ποδοσφαιρικές του αρχές στην ομάδα, το οποίο πιστεύει ότι θα γίνει σύντομα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης: Για τη νέα πρόκληση της καριέρας του: "Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και στο επιτελείο μου. Σίγουρα είναι τεράστια πρόκληση, γνωρίζω τι ευθύνη έχω, είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο".

Για το αν είναι ρίσκο η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη: "Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν. Είμαι φιλόδοξος προπονητής, έχω πολλά να δώσω στην ΑΕΚ και χαίρομαι που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι εδώ πέρα".

Για το ρόστερ της ΑΕΚ και τους στόχους της: "Ο στόχος είναι να εμπιστευτούμε ένα πλάνο, να γίνουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τα πάντα και τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι, να γίνουμε ομάδα και να παίξουμε σε ένα πλάνο".

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ: "Τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του παιχνιδιού, άμεσο πρέσινγκ πάνω στην μπάλα. Αυτό θέλει κάποια δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε την ανάλογη εικόνα'.

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: "Πάρα πάρα πολλή δουλειά".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ