ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: Την Πέμπτη (18/7) η παρουσίαση του PAO Alive

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως η παρουσίαση της πλατφόρμας για τη στήριξη του εγχειρήματος PAO Alive θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί στο ΟΑΚΑ.

Για την προσεχή Πέμπτη (18/7) στις 10 το πρωί στο ΟΑΚΑ ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση από πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου της πλατφόρμας για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού μέσω του PAO Alive.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό τη σχετική συνέντευξη Τύπου στην οποία αναμένεται να ενημερώσει τον κόσμο του τριφυλλιού για το που θα πάνε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν.

"Την Πέμπτη 18/7 στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου (στο γήπεδο ποδοσφαίρου) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Νίκος Καπνουλάς, θα παρουσιάσουν την επίσημη πλατφόρμα στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive (paoalive.gr).

Μέσω αυτής, οι φίλοι του Συλλόγου, θα μπορούν συνεισφέρουν εμπράκτως στην προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας καθώς και να ενημερώνονται για όλες τις σχετικές εξελίξεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ