ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιαμάλ: "Η αποχώρηση του Τσάβι με στεναχώρησε"

Spain's Lamine Yamal controls the ball during a training session at his base camp in Donaueschingen, Germany, Tuesday, June 11, 2024, ahead of their Group B soccer match against Croatia at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λαμίν Γιαμάλ κατά την διάρκεια της προπόνησης. © 2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λαμίν Γιαμάλ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και την συμφωνία του συλλόγου με τον Χάνσι Φλικ.

Παρόλο που η Εθνική Ισπανίας ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της στο Euro, ο Γιαμάλ παραχώρησε μία συνέντευξη στην Mundo Deportivo και ρωτήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να κάνει αναφορά στους Τσάβι και Φλικ.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Τσάβι ο 16χρονος Ισπανός απάντησε: "Ήταν μια πολύ παράξενη στιγμή. Στην αρχή έφυγε, μετά έμεινε... Ήταν παράξενο, γιατί είδαμε το ίδιο πράγμα που βλέπετε κι εσείς. Πολύ λυπηρό γιατί για μένα ήταν ο πρώτος κορυφαίος προπονητής που είχα ποτέ, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο"

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πρόσληψη Φλικ: "Όταν ήταν στην Μπάγερν, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα. Και επίσης στη γερμανική ομάδα. Έχει ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι, αρκετά άμεσο. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, υποθέτω ότι θα τον δω όταν επιστρέψω και θα μιλήσουμε λίγο".

Τέλος, ερωτηθείς για το τι χρειάζεται να βελτιώσει η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν ο ίδιος απάντησε.

"Στην έλλειψη συνέπειας που είχαμε κατά καιρούς φέτος: Από το να πετύχουμε ένα γκολ και να δεχτούμε άλλο ένα, ή από το να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και ξαφνικά να δεχτούμε δύο γκολ εναντίον μας. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ