ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Γιαλούσης:"Να χτυπήσουμε την πόρτα των πλέι οφ"

Γιαλούσης:"Να χτυπήσουμε την πόρτα των πλέι οφ"
γιαλουσης

Ένα βήμα παραπάνω θα προσπαθήσει να κάνει την επόμενη σεζόν ο Εργοτέλης και να "χτυπήσει" την πόρτα των πλέι οφ, όπως τόνισε ο Λευτέρης Γιαλούσης

Ο 24χρονος αμυντικός της ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές του, τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του ενόψει της νέας σεζόν.
Αρχικά για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, είπε:"Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Super League είναι και καλύτερο, οι ομάδες ενισχύονται και έτσι γίνεται πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. Τώρα όσον αφορά την ομάδα μου, φέτος πραγματοποιήσαμε καλύτερη πορεία από την περσινή και η παραμονή στην κατηγορία ήταν πιο εύκολη.

Αυτή βέβαια η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία αλλά μέσα από πολύ δουλειά, ενώ σημαντικό ρόλο στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έπαιξε και το καλό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο κάτι που είναι πολύ σημαντικό και το κλειδί ώστε να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον".

Ακόμη για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή στο πρωτάθλημα, είπε:"Η χειρότερη στιγμή μου στο πρωτάθλημα ήταν στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο όπου στο 93’ έστειλα άθελα μου τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μου και αυτό είχε ως συνέπεια να γνωρίσουμε την ήττα.

Μάλιστα ήρθε σε μια στιγμή όπου χάναμε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με την μπάλα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς αντί να κάνουμε το 2-1 έβαλα το αυτογκόλ και χάσαμε τους βαθμούς. Δυστυχώς όμως αυτές οι στιγμές υπάρχουν στον αθλητισμό και είσαι αναγκασμένος να τις προσπερνάς και να πηγαίνεις παρακάτω αναζητώντας την επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά οι καλύτερες στιγμές μου ήταν, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπου πήραμε τη νίκη η οποία ήρθε με ανατροπή, όπως επίσης και την επιτυχία που είχαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο στάδιο. Το συναίσθημα που ένιωσα ήταν απερίγραπτο".

Όσον αφορά στους στόχους για την επόμενη σεζόν, ανέφερε:"Εμείς κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ώστε να παίζουμε καλύτερα προσφέροντας θέαμα τόσο στους φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα να είμαστε μια ευχάριστη νότα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν το καταφέρουμε αυτό είμαι σίγουρος ότι θα φανεί και στη βαθμολογία και θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε την πόρτα που οδηγεί στα Play Off".

Τέλος για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε:"Οι δικοί μου στόχοι έρχονται μέσα από την επίτευξη των στόχων που έχει θέση η ομάδα μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι να καθιερωθώ στην ομάδα σταθεροποιώντας την απόδοση μου και αυτό είναι εφικτό να συμβεί μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλω τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρα τα οποία μπορεί να πραγματοποιήσει κάνοντας σταθερά βήματα, έτσι και εγώ πιστεύω ότι βήμα βήμα θα κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα".
















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ