ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γιακουμής: "Μου έδειξαν εμπιστοσύνη"

Γιακουμής: "Μου έδειξαν εμπιστοσύνη"
Γιακουμής

Για την δουλειά που γίνεται στον Αγροτικό Αστέρα και την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων μίλησε ο Αστέριος Γιακουμής

Ο νεαρός τερματοφύλακας των "πρασίνων", μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δυστυχώς οι περισσότερες ελληνικές ομάδες δεν επιμένουν στους Έλληνες τερματοφύλακες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αστέριος Γιακουμής στον "Αθλητικό Metropolis":

Για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Αγγλία, όπου έπαιξε και βασικός είπε: " Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα και για τα άλλα παιδιά. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εκεί. Θεωρώ ότι δικαίωσα τον προπονητή μου που με επέλεξε για την ενδεκάδα. Δεν είχα καθόλου άγχος, απλά ήμουν πολύ χαρούμενος που ζούσα αυτή την εμπειρία".

Σε ότι αφορά τις αντιθέσεις που υπάρχουν στα χρήματα που παίρνουν οι Άγγλοι νεαροί ποδοσφαιριστές σε σχέση με τους Έλληνες τόνισε: " Για μένα είναι ασύλληπτα τα νούμερα αυτά. Όμως τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό αποδείξαμε".

Για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα είπε: " Από το Νοέμβριο και μετά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ο κ. Χάβος μας έκανε να πιστέψουμε πραγματικά στους εαυτούς μας και στην ομάδα, χωρίς να θέλω φυσικά να πω ότι και ο κ. Φοιρός δεν προσπάθησε για το καλύτερο. Έχουμε καλή ομάδα και κυρίως αυτοπεποίθηση".

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε νεαρούς και κυρίως στους Έλληνες τερματοφύλακες υπογράμμισε: " Ναι… μάλλον δεν υπάρχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους Έλληνες τερματοφύλακες και οι περισσότερες ομάδες προτιμούν ξένους γκολκίπερ. Εμένα ευτυχώς στον Αγροτικό Αστέρα με εμπιστεύτηκαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Δουλεύουμε πολύ καλά με τον κ. Αϊβαλιώτη που με έφερε κιόλας στην ομάδα και τον ευχαριστώ για ότι κάνει για μένα. Δυστυχώς οι περισσότερες ελληνικές ομάδες δεν επιμένουν στους Έλληνες τερματοφύλακες".

Για το κατά πόσο πάντως αυτό το γεγονός μπορεί να είναι θετικό γι’ αυτόν καθώς θα προκύψουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι υπογράμμισε: " Πραγματικά σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθεί αυτό. Όμως το ζήτημα είναι να συνεχίσω το ίδιο καλά. Κάνω μία σχετικά καλή σεζόν και είμαι ικανοποιημένος όμως οφείλω να μείνω συγκεντρωμένος".

Για τον γκολκίπερ που θαύμαζε ή θαυμάζει τόνισε: :" Είναι πολλοί όμως μπορώ να ξεχωρίσω τον Ίκερ Κασίγιας".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV.


















TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ