ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιακουμάκης: "Νιώθω σημαντικός στη Σέλτικ, θα θυμάμαι πάντα το τραγούδι που μου έβγαλαν"

Ο Γιακουμάκης πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς-φιέστα της Σέλτικ
Ο Γιακουμάκης πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς-φιέστα της Σέλτικ PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε πως στη Σέλτικ αισθάνεται σημαντικό μέρος της ομάδας, ενώ μίλησε για την αγάπη του κόσμου, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ είναι το τραγούδι που δημιούργησε ο κόσμος για εκείνον.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης όχι μόνο κατόρθωσε να αποτελεί πλέον ένα σημαντικό γρανάζι στο ρόστερ της Τσέλσι, αλλά έγινε κι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των οπαδών του συλλόγου.

Μάλιστα, η αγάπη του κόσμου οδήγησε στο να αποκτήσει ο Έλληνας διεθνής το δικό του μοναδικό τραγούδι: "Ο Γιακουμάκης έρχεται από την Ελλάδα, όταν παίζει σκοράρει με άνεση, αγωνίζεται στην κορυφή, το δικό μας νούμερο "7", είναι ένα δώρο από τον Θεό".

Μιλώντας στο podcast της Σέλτικ, Celtic View, ο 27χρονος ρωτήθηκε για πώς αισθάνεται κάθε φορά που ακούει τον κόσμο να τραγουδάει το κομμάτι: "Μου αρέσει όταν τραγουδούν το τραγούδι μου. Το λατρεύω. Απλώς το απολαμβάνω. Όπως είπα και πριν, θα το θυμάμαι πάντα.

Μερικές φορές όταν πανηγυρίζουμε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου, με κοροϊδεύουν με αυτό το τραγούδι. Δεν το έχουμε, αλλά το τραγουδούν μόνοι τους.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους οπαδούς μας πραγματικά περήφανους και χαρούμενους. Νιώθω πολύ σημαντικός για αυτόν τον σύλλογο, οι οπαδοί με κάνουν να το συνειδητοποιώ αυτό σε κάθε παιχνίδι. Είναι κάτι που εκτιμώ πολύ.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο και να πετύχω μερικά γκολ – ήδη μου λείπει να σκοράρω γκολ και να πανηγυρίζω μαζί τους".

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιακουμάκης σημείωσε 17 γκολ σε 19 συμμετοχές, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ