ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιακουμάκης: Άρχισαν οι συζητήσεις με την Ατλάντα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης
Ο Γιώργος Γιακουμάκης ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης άνοιξε τον πρώτο κύκλο επαφών με τη διοίκηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής ιστοσελίδας "Athletic".

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και φαινομενικά δεν τίθεται θέμα βιασύνης για επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές κοιτάζουν... πολύ μπροστά.

Απόδειξη το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας "Athletic", που αναφέρει πως ο 29χρονος διεθνής φορ έχει αφήσει άπαντες ευχαριστημένους με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο MLS (την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης, νικώντας στην άτυπη κούρσα τον Λιονέλ Μέσι) με αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη επαφές για την ανανεώση του συμβολαίου του.

Το εν λόγω ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως έχει γίνει ήδη η πρώτη συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τους διοικούντες τον αμερικανικό σύλλογο, με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον σύλλογο και να εμφανίζεται θετικός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Σημειώνεται πως ο Γιακουμάκης μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τον Φεβρουάριο του 2023, με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ να τον κάνει δικό της δίνοντας 4 εκατομμύρια ευρώ στην Σέλτικ, με τον ικανότατο στράικερ να έχει γράψει ήδη 22 γκολ σε 34 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ