EUROPA LEAGUE

Γιάκομπ: "Δεν περιμέναμε το 5 στα 5"

Γιάκομπ: "Δεν περιμέναμε το 5 στα 5"
Γιάκομπ, Άντερλεχτ, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Άριελ Γιάκομπ, ο οποίος στάθηκε στην επίτευξη του 5 στα 5, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας του.

Ο τεχνικός των Βέλγων παραδέχτηκε πως δεν περίμενε η ομάδα του να κάνει το το 5 στα 5, αλλά τόνισε πως όταν ήρθαν οι πρώτες νίκες ήταν υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το απόλυτο.

Τέλος, ο Γιάκομπ αναφέρθηκε στην τελευταία αγωνιστική με την Λοκομοτίβ, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη θέση και μια καλή κλήρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάκομπ:

- Η αποστολή εξετελέσθει;

"Ναι, βεβαίως".

- Θα μπορούσε το σενάριο με το 5 στα 5 να το φανταστείτε από την αρχή;

"Κανένας προπονητής δεν μπορεί να δεχθεί από την αρχή ένα τέτοιο σενάριο. Τα πράγματα στην Ευρώπη δεν είναι εύκολα. Αυτό που γίνεται συμβαίνει λόγο κάποιων παραγόντων. Πρώτα απ' όλα είχαμε μία καλή αρχή. Έπειτα κερδίσαμε στην Μόσχα. Μετά ήρθαν και οι άλλες νίκες. Είπα στους παίκτες μου ότι τώρα είμαστε στην Ευρώπη. Και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 15 βαθμούς, κάνοντας το 5 στα 5".

- Η πρώτη θέση ωστόσο δεν είναι σίγουρη. Έτσι;

"Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο παιχνίδι θα παίξουν οι δύο ομάδες για την πρώτη θέση και μία καλύτερη κλήρωση στη συνέχεια".

- Όσον αφορά το παιχνίδι, είχατε νεκρά διαστήματα στην άμυνα. Ο λόγος;

"Το θέμα δεν είναι μόνο η άμυνα. Αλλά η άμυνα είναι το... θύμα της απόδοσης όλης της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε νεκρά διαστήματα. Στο δεύτερο είχαμε περισσότερα. Γιατί συνέβη; Διότι ξέραμε ότι κερδίζαμε 1-2 και αυτό μας καθησύχασε. Πάντα λέω στους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση ειδικά στην Ευρώπη".

- Ο Κανού δεν παίζει τόσο πολύ στο πρωτάθλημα, αντίθετα στην Ευρώπη αγωνίζεται και κυρίως στα εκτός έδρας ματς. Γιατί συμβαίνει αυτό;

"Κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με το προηγούμενο. Θυμάμαι ότι έπαιξε στη Μπούρσα όταν δεν είχε καλό ρυθμό ο Γιοβάνοβιτς. Έπαιξε και στη Μόσχα. Σήμερα ήθελα να φροντίσω την άμυνα και να δώσουμε ταχύτητα μπροστά με Γιοβάνοβιτς και Σουάρες. Το θέμα είναι τι μπορεί να δώσει".

- Είδαμε ότι αφήσατε τον Ντε Σουτέρ στον πάγκο. Τι πρέπει να γίνει για να παίξει;

"Πρέπει όλοι να είναι σε εγρήγορση. Σήμερα επέλεξα ταχύτητα με τον Σουάρες. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήταν εδώ. Δεν είναι εύκολα τα ταξίδια. Αν και λίγοι, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ